اول از همه یه خبر خوب بدم 

یه مهد درست روبروی خونه بابای کاف هست ولی گفتند بچمو اسمشو نمینویسند. اما از اونجایی که فروشگاه بابای کاف حسابی اسم درکرده تا گفتم عروس صاحب فلان فروشگاه هستم و میگم هواتونو داشته باشن قبول کردند.با مامانمم با خیال راحتتت قهر کردم.یه چند وقتی از پشت چشم نازک کردناش و ادا اصولاش خلاص بشم.حالا پیش خودش میگه اخر این ماه بهش رو میندازم واسه منت کشی اما خبر نداره صبر منم حدی داره.

با کاف مشوزت کردم و به مامان کاف گفتم مادرم مریضه و مادرش مریضه و بابام تنهاست و دیگه نمیکشه چندجا باشه شما مادری کن در حقم دوتا بچه را قبول کن.(چندتا مامان و مادر داشت این جمله!)

گفتم میدونم لطفتون هیچ جوره جبران نمیشه  ولی کاف گفته یه مبلغی بگین ماهیانه بعنوان حق احمه بدم.گفت وا مگه ادم برای بچه خودش باید پولی کاری بکنه؟(غیر مستقیم تیکه پروند به مامانم که هی منت میذاشت میگفت الان یه پرستار یک و پونصد میگیره شما به من چندرغاز میدید)

خلاصه هفت صبح این دوتا دسته گلو میدم مامان کاف و چهار عصر تحویل میگیرم ان شاالله

----

و اما چندتا نکته درمورد دنیای مجازی

۱-مردم چقدر بی اعصاب شذند؟یکی دیگه داره سختی میکشه اینا از کوره در میرن و پیج طرفو به فحش میکشن

۲-میگم دیگه نظرات اینجوری را تایید نمیکنم دوتا کامنت توهین امیز داذه اخرش نوشته تایید نکنیا حوصله جواب دادن بهت ندارم.هاهاها .زیبا نیست؟

۳- انقدر بدم میاد توی اینستا یه پیج فالو میکنی صدتا پیج بهت ریکوئست میدن که فالوت کنن و تو فالو بک کنی.تنها انتقامی که میتونم ازشون بگیرم اینه که درخواست فالوشونو اکسپت کنم ولی فالوبک نکنم

چی خیال کردند؟هه! من انقدر مغرورم که اگه کسی فالوم کنه تا فالوش کنم بعد منو آنفالو کنه منم انفالوش میکنم(فهمیدین چی گفتم؟.کلا خیلی شاخم.هه)

۴- اما توی پیجای اینستا یه پست درمورد ن شاغل به چشمم خوزد و کامنتای بچه هایی که مادرشون شاغلند دلم خیلی قرص شد برم سر کار

راستی یادتونه توی مدرسه همه یه حسی نسبت به بچه هایی که مادرشون معلم بودند داشتیم؟انگار خیلی شاخ بودند.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سرگرمی ها دریا کامپیوتر Lisa پرستار سالمند ، پرستار کودک ، پرستار در منزل زندگي برتر دهکده زیبایی شب‌های‌سُرمه‌ای ارتوپدی شومورته ma-Food